fbpx

Linkedin training: Linkedin slimmer gebruiken.

Leer Linkedin optimaal te gebruiken om makkelijker te prospecteren.

LinkedIn heeft 4,5 miljoen gebruikers in België en 9,9 miljoen in Nederland: een rijkdom aan prospectie- en marketingmogelijkheden. Maar dan moet je profiel wel goed zijn én moet je het slim gebruiken.

In deze LinkedIn training leer je hoe je jouw profiel en bedrijfspagina optimaal inricht om nieuwe klanten aan te trekken. En je ontdekt welke acties je moet ondernemen om zichtbaar en vindbaar te zijn bij jouw prospecten.

Laptop Linkedin training
Linkedin zeer deskundig

éénmalige betaling, geen extra kosten.
betaal veilig met Bancontact, iDeal, Visa, Mastercard

Leer Linkedin optimaal te gebruiken om makkelijker te prospecteren.

LinkedIn heeft 4,5 miljoen gebruikers in België en 9,9 miljoen in Nederland: een rijkdom aan prospectie- en marketingmogelijkheden. Maar dan moet je profiel wel goed zijn én moet je het slim gebruiken.

In deze LinkedIn training leer je hoe je jouw profiel en bedrijfspagina optimaal inricht om nieuwe klanten aan te trekken. En je ontdekt welke acties je moet ondernemen om zichtbaar en vindbaar te zijn bij jouw prospecten.

Laptop Linkedin training
Zeer deskundig Linkedin status

Geniet nu van dit uitzonderlijk aanbod aan 19 euro!

Standaardprijs is 297 euro, geniet nu van deze fantastische aanbieding met 278 euro korting.

éénmalige betaling, geen extra kosten.
betaal veilig met Bancontact, iDeal, Visa, Mastercard

OPGELET! Dit aanbod is maar tijdelijk.

Uur
Minuten
Seconden
online marketing training volgen

Volgende zaken komen aan bod tijdens de Linkedin training

Voor wie is deze Linkedin training?

Heb je het gevoel dat je LinkedIn op dit moment niet meer is dan een digitaal naamkaartje? Doe je nu niets met je LinkedIn-profiel? Of zie je je concurrent overal verschijnen, en wil jij ook beter zichtbaar worden?

Dan is deze opleiding voor jou.

Linkedin slimmer gebruiken

Gebruik Linkedin vanaf nu slimmer

en ontgrendel de geheimen van Linkedin

"Had ik deze training maar 13 jaar geleden gekregen."

Al 13 jaar heb ik een LinkedInprofiel... Had ik deze training maar 13 jaar geleden gekregen. Er gaat een nieuwe wereld voor mij open. Ik weet al wat te doen dit weekend. 😉
Johan Baele
Johan Baele
Managing Director Incerta
Luc Bonnaerens is een zeer gedreven vakman. De vormingen die hij geeft zijn gestructureerd en geven telkens duidelijke informatie. Een aanrader.
Koen de Visscher - Linkedin training
Koen de Visscher
Zaakvoerder Kodevis
Mijn doel met deze opleiding was om nog beter vindbaar te worden en actiever aan prospectie te kunnen doen. Luc geeft interessante tips & tricks, waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Dat heeft intussen tot enkele kwalitatieve leads geleid. Mijn profiel wordt ook veel meer bekeken door 2e graad-connecties in vergelijking met begin dit jaar. Ik wens Luc dan ook van harte te bedanken!
Sven De Pau - Linkedin training
Sven De Pau
Account Manager Maximum Image
Helder, compact, praktisch, echt een aanrader! Een must voor iedereen die zijn kennis van marketing via social media wil bijspijkeren.
Ivan De Donder - Linkedin training
Ivan De Donder
Plant Manager Stora Enso Lumipaper

Gebruik Linkedin ook slimmer.
Bepaal zelf wanneer je de training volgt.
Op je eigen tempo. Je krijgt 1 jaar toegang tot de opleiding.

Wat leer je in deze opleiding Linkedin slimmer gebruiken?

Luc Bonnaerens leert je in deze opleiding LinkedIn hoe je met een gratis account zichtbaar wordt in jouw markt. Hij overloopt de tools en acties die maken dat jij straks ook de geschikte prospecten bereikt én dat zij jou makkelijker vinden.

Wat je leert tijdens deze training

Luc Bonnaerens

Luc Bonnaerens leert je hoe je profiel veel beter opvalt op Linkedin.

mail Linkedin profiel weergave

Onze gemiddelde klantentevredenheidsscore: 4,9 op 5

beoordeling 5 sterren

Welk resultaat mag je verwachten na de online training Linkedin slimmer gebruiken?

Na deze training weet je hoe Linkedin werkt en data verzamelt. Daarmee haal je als ondernemer je voordeel. Door slim en actief aanwezig te zijn op Linkedin zorg je voor meer interactie op je profielpagina en meer bezoekers op jouw website.

Na de videotraining kan je:

klantenmagneet

Nog niet overtuigd?

Bekijk hieronder als voorbeeld gratis de module die handelt over de uitgebreide zoekfunctie. Dit is één van de 16 videolessen die je krijgt bij het aanschaffen van onze SEO training.

Hoe beter je LinkedIn-profiel is ingevuld en hoe actiever je bent, hoe meer je als expert in je vak naar voren wordt geschoven.

Praktisch: over deze online video training LinkedIn slimmer gebruiken

Hoe krijg ik toegang tot de training?
Na betaling (Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal) krijg je een login toegestuurd via mail en heb je persoonlijk toegang tot het Marketingkompas trainingsplatform. Daar kan je alle Linkedin videolessen bekijken en herbekijken, overzichtelijk opgedeeld in aparte modules.

Kan ik de video’s ook bekijken op mijn smartphone?
Ja, via je login bekijk je de video’s waar je maar wil. Alle video’s worden in full hd opgenomen. Je kan ze dus ook op volledig scherm bekijken.

Hoelang duren de video’s?
In totaal krijg je meer dan 4 uur videomateriaal, opgedeeld in 16 video’s. Je kan altijd eenvoudig terugkeren naar de vorige video’s of vooruit gaan in je training.

Hoe lang is de videotraining beschikbaar na aankoop?
Je hebt na aankoop 12 maanden toegang tot de trainingen, inclusief alle updates. Als er nieuwe functies bijkomen of als er belangrijke wijzigingen zijn in LinkedIn, wordt de training immers aangepast.

Wat gebeurt er na die 12 maanden?
Na 12 maanden stopt het abonnement automatisch. Even voordat de periode verstreken is krijg je van ons nog een mailtje met een aanbod om je lidmaatschap te verlengen.

Wie geeft de opleiding?
Trainer Luc Bonnaerens is al 20 jaar ondernemer in de communicatiesector. Sinds een aantal jaar deelt hij zijn expertise op vlak van social media in online marketing trainingen zoals deze over hoe je LinkedIn slim inzet als ondernemer.

Zo hielp hij al honderden klanten succesvol met hun online marketing campagnes.

Luc weet hoe LinkedIn data verzamelt en ermee omgaat, en hoe je dat inzet voor jouw onderneming. In deze training leert hij jou dat ook, met geduld, een vleugje humor en in verstaanbare mensentaal.
De gemiddelde klantentevredenheidsscore van deze training is 4,9/5.

Schermafbeelding Linkedin training

Veelgestelde vragen

Alles wat aan bod komt in de training is perfect mogelijk met de gratis standaard versie van Linkedin.

Zeker, ook als “beginner” op LinkedIn is dit een waardevolle training. We gaan stap voor stap door het inrichten van je profielpagina, en je ontdekt hoe je de juiste mensen toevoegt aan je netwerk.
Al ervaren gebruiker van LinkedIn? We gaan ook dieper in op de uitgebreide werking van LinkedIn, zodat ook jij heel wat nieuwe inzichten krijgt.

Het enige wat je moet kunnen, is een laptop bedienen, en toegang hebben tot je LinkedIn-profiel. Heb je al een LinkedIn bedrijfspagina? Dan heb je liefst ook de mogelijkheid om die te beheren.
Dat is alles! De rest leer je stap voor stap in deze training, met heel veel voorbeelden.

LinkedIn is natuurlijk vooral een B2B-netwerk, maar die connecties zijn wel mensen, en dus potentiële klanten.
Dus als jij morgen bijvoorbeeld exclusieve reizen wil aanbieden, kan het ook heel interessant zijn om daarvoor LinkedIn in te zetten.

Volg nu de online training Linkedin slimmer gebruiken. Alles over Linkedin als marketinginstrument.

Geld terug garantie

En omdat ik zeker ben van de kwaliteit van de opleidingen geef ik je er nog een “30 dagen, niet tevreden geld terug” garantie.

Is de training niks voor jou en ben je niet geholpen? Geen probleem en geen discussie. Geef me een seintje en ik stort het bedrag terug.

Niet tevreden geld terug
Scroll to Top